Οικονομική ενίσχυση του συλλόγου

 

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν με την καταβολή της ετήσιας συνδρομής στον σύλλογο και να καλέσουμε και τους υπόλοιπους να πράξουν ανάλογα. Η ουσιαστική και συνεχής συμπαράσταση του συλλόγου στο σχολείο μας απαιτεί κατάθεση χρόνου και ψυχής και μια από τις απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η οικονομική επάρκεια ειδικά σε μια ακόμη χρονιά οικονομικής κρίσης.

Το σχολείο είναι το δεύτερο σπίτι των παιδιών μας και οφείλουμε να συνδράμουμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από μας στην εύρυθμη λειτουργία του. Περιμένουμε, λοιπόν, από όλους να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα γνωρίζοντας από το παρελθόν  ότι πάντα αυτά τα χρήματα επιστρέφουν στα παιδιά μας με πολλαπλάσιο όφελος.

Για το σκοπό αυτό, μέλη του συλλόγου θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου την ημέρα παράδοσης των ελέγχων. Επίσης, όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει κάποια κατασκευή ή δωράκι για να ενισχύσει το bazaar του συλλόγου, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια των χριστουγεννιάτικων εορτών, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για ανακαίνιση των εξωτερικών χώρων.

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Δράσεις του Συλλόγου, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *