ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ 2018

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού σχολείου και 23ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων διοργανώνει και φέτος χριστουγεννιάτικη γιορτή για γονείς και παιδιά, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στον χώρο του σχολείου.

Το πρόγραμμα της γιορτής έχει ως εξής:

4.00-6.00 μ.μ. → Εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και κατασκευών
Θα φτιάξουμε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και μικρές γιορτινές χειροτεχνίες μαζί με τα παιδιά, τις οποίες στην συνέχεια θα συσκευάσουμε και θα διαθέσουμε στο μπαζάρ του Συλλόγου!

5.00 μ.μ. → Χριστουγεννιάτικο δέντρο
Θα στήσουμε και θα στολίσουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σχολείου!

6:00 μ.μ. → Μπαζάρ Συλλόγου
Στο μπαζάρ θα προσφέρουμε όλα όσα θα έχουμε φτιάξει μαζί στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής καθώς και κατασκευές που έχουν φτιάξει τα παιδιά με τον κ. Όμηρο στο μάθημα των εικαστικών.

Μπαζάρ μεταχειρισμένων ειδών
Όποιος έχει κάτι παλιό που δεν χρειάζεται πλέον (κατά κύριο λόγο παιχνίδια, βιβλία και ρούχα, αλλά όχι μόνο) μπορεί να το φέρει και να το πουλήσει. Οι συναλλαγές θα γίνονται με το γνωστό νόμισμα του σχολείου τα ΠΕΝΤΕΛΙΚΑ. Στο τέλος κάθε παιδί παίρνει ότι δεν έχει πουληθεί ξανά στο σπίτι του και εξαργυρώνοντας τα ΠΕΝΤΕΛΙΚΑ που εισέπραξε θα συνεισφέρει το 1/4 στο ταμείο του Συλλόγου.

Χριστουγεννιάτικος μπουφές
Παράλληλα θα υπάρχει χριστουγεννιάτικη μουσική και ο Σύλλογος θα προσφέρει αναψυκτικά και καφέ. Όποιος από τους γονείς επιθυμεί να συνδράμει κάτι στο μπουφέ της γιορτής θα το δεχτούμε με μεγάλη χαρά.

7.00.μμ. →  Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια (ΚΑΡΑΟΚΕ)
Ας τραγουδήσουμε όλοι μαζί τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια!

7.30.μμ. →Αφήγηση παραμυθιού
Η γιορτή μας θα κλείσει με την αφήγηση χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, το οποίο θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων!

IMG-7f41e44b52218b195f21e33802984e33-V

Τα έσοδα από τα μπαζάρ θα διατεθούν φέτος για τον εξοπλισμό και των λοιπών αιθουσών του σχολείου με βιντεοπροβολείς και ηχεία.

Επιπλέον σας ενημερώνουμε ότι ο Σύλλογος έφτιαξε και φέτος ημερολόγια για το έτος 2019. Όποιος επιθυμεί να το κρατήσει παρακαλείται να αφήσει το ποσό των 3 Ευρώ στο δάσκαλο της τάξης μέχρι την Παρασκευή 21-12-2016 ή να επιστρέψει το ημερολόγιο.

Εκ του Δ.Σ.