ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι οι ομάδες viber για κάθε τάξη, όπου αυτές δημιουργήθηκαν, έχουν σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των γονέων από το ΔΣ για τις δράσεις του συλλόγου.  Με αφορμή τα όσα γράφτηκαν στην ομάδα viber της Β Τάξης, παρακαλούμε λάβετε υπόψη ότι η οποιαδήποτε ανάπτυξη θεμάτων θα πρέπει να γίνεται με πολιτισμένο τρόπο και με σεβασμό στους θεσμούς και στα πρόσωπα.

Ο εκπρόσωπος της κάθε τάξης είναι αρμόδιος να φέρνει οποιοδήποτε θέμα προκύπτει προς συζήτηση στο ΔΣ, το οποίο με την σειρά του ενημερώνει την Διεύθυνση, όπως γίνεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Επιθυμούμε αυτό να συνεχιστεί καθώς η συνεργασία του Συλλόγου Γονέων με την Διεύθυνση και με τους εκπαιδευτικούς, τόσο στο Δημοτικό όσο και στο Νηπιαγωγείο είναι άριστη και παρακαλούμε να συμβάλλετε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση.
Με εκτίμηση.
Το ΔΣ

This entry was posted in Ανακοινώσεις, Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Bookmark the permalink.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>